22. okt, 2012

weekend

Zo, het eerste weekend na het overlijden van opa zit er weer op. Het was weer gezellig. Iedereen was blij dat we elkaar weer zagen. De kinderen, de honden en alles wat er verder nog rondloopt🤪 en dat zijn er genoeg. We hebben auto's gewassen, dieren gevoerd en geknuffeld en een zwak schaapje naar huis gehaald om 'm op te laten knappen. We hadden het er maar druk mee. Het was goed dat iedereen er weer was, dat geeft je het gevoel dat je leeft🙂 Heel belangrijk. Over twee weken weer, tot dan!

20. okt, 2012

Shilo

Nu hebben we sinds gisteren een nieuw lid van de familie, Shilo. En hij is echt zo schattig, en de kindertjes vinden hem geweldig. Hij lust alles en je kan ook met 'm wandelen. De honden vinden hem nog een beetje raar, maar de konijnen vinden hem wel aardig. De cavia's houden zich voorlopig nog schuil onder de hokken, maar ik verwacht dat ze met een paar dagen gewend zijn aan de nieuwe bewoner.

16. okt, 2012

weekend 20/21 oktober

Na twee zware weken na het overlijden van mijn vader, gaan we dit weekend maar weer eens beginnen. En dat is ook wel weer fijn, al die blije kinderen die hier een gezellige dag komen doorbrengen, het leidt ook wel weer af. En de beestjes vinden het ook wel weer leuk, Tommie de hond mist al die malle kinderen die met hem willen spelen en gek met hem doen, Punky wil weer geknuffeld worden en de konijnen willen wel weer eens goed verzorgd worden, in plaats van effe snel voer, hooi en water. Ik verheug me weer op een gezellig weekend

16. okt, 2012

Troost

Troost
Als de tijd van verdriet in mijn leven komt...
Als het leven zijn tegenslagen aan mij toont,
wil je me dan helpen door er voor me te zijn?

Laat me huilen, als ik dat wil.
Laat me lachen, als ik dat kan.
Laat me boos zijn, als ik dat nodig heb.
Laat me schreeuwen, als ik dat moet.
Help me dan om door deze tijd te komen.
Laat me mijn emoties tonen.

Voel je niet aangesproken door mijn verdriet.
Voel je niet aangevallen door mijn woede.
Voel je niet beangstigd door mijn schreeuw.

Laat me er gewoon maar zijn,
met alles wat ik voel,
met alle tranen, die er vloeien,
met alle angsten, die me verstikken.

Geef me de tijd om er doorheen te gaan.
Sla gewoon je arm om me heen,
Maar laat me niet alleen.
Zie: www.interannet.nl/troost.htm

Toon Hermans